e
Banner

Etiketler: dogruer lojistik



Doğruer Lojistik ABD pazarında yeni fırsatların peşinde


Yayın: 19-09-2012
Kategori: Karayolu
Etiketler: abd dogruer lojistik

Yurtdışı pazarlardaki varlığını yeni yatırımlarla güçlendiren Doğruer Lojistik, uluslararası hava ve denizyolu taşımalarında odaklandığı üç pazardan biri olan ABD’de büyümeye odaklandı. Havayolunda toplam taşımalarının %20’sini gerçekleştirdiği ABD’de tüm eyaletlere hizmet veren iki acente ile çalıştıklarını söyleyen Doğruer Lojistik Genel Müdürü Cüneyt Doğruer, denizyolunda da hacimlerini artırmak için yeni işbirliği arayışında olduklarını belirtiyor.




DOĞRUER’den sanayici için proaktif adımlar


Yayın: 21-01-2013
Kategori: Lojistik

Yoğunlaştığı gıda, tekstil, inşaat ve hızlı tüketim ürünleri sektörleri ile kurulduğundan bu yana ‘uyumlu birlikteliğini’ sürdüren Doğruer Lojistik, proaktif bakış açısı ve çözüm odaklı hizmetleri ile büyüyor. Yurtdışı partnerleriyle işbirliği yaparak taşıma hacimlerini ve hat sayısını artıran şirket, mevcut portföyü ve projelerine göre şekillendirdiği yeni yatırımlarını da hızla devreye almayı sürdürüyor.




Doğruer Lojistik modanın anavatanında podyuma çıkıyor



Tekstil lojistiğinde marka değeri yüksek müşterileriyle dikkat çeken Doğruer, zorlu pazarlarda attığı güçlü adımlarla adından söz ettiriyor. Yakın geçmişte Fransa’nın önde gelen hazır giyim mağazaları zinciri ile anlaşma yaptıklarını açıklayan Doğruer Lojistik Genel Müdürü Cüneyt Doğruer, ülkedeki deneyimli partnerleri ile yılın ikinci yarısı için hedefledikleri yeni projeler olduğunu belirtiyor.